200 de manageri de marketing s-au întâlnit online cu Ela Moraru, Google România

Distribuie

Peste 200 de manageri de marketing și comunicare au participat, marți, 29 septembrie, la o nouă întâlnire online a comunității profesionale MarketingManager.ro. Invitatul special al acestei ediții a fost Ela Moraru, general manager Google România.

Pe parcursul celor peste 90 de minute de webinar, Ela a prezentat informații, analize și tendințe care au acoperit o arie largă de teme, de la shopping online și comportamente de navigare pe internet, până la realitate augmentată și inteligență artificială.

Omul de publicitate Bogdan Naumovici, moderatorul întâlnirii, a adresat Elei mai multe zeci de întrebări primite de la participanți în timpul prezentării, dând evenimentului, dincolo de latura profesională și informativă, un ritm extrem de dinamic.

Aceasta a fost cea de-a 15-a întâlnire a comunității profesionale MarketingManager.ro. Următoarea întâlnire MarketingManager.ro va avea loc în luna octombrie. Dacă vrei să fii invitat, asigură-te că ești abonat la platformă sau abonează-te, gratuit, aici.

MarketingManager.ro este una din cele 24 de platforme digitale ale unor comunități business și profesionale dezvoltate de Oameni și Companii. Peste 15,000 de manageri, antreprenori, specialiști și lideri de opinie interacționează anual în cadrul acestor comunități Oameni și Companii.

Activități similare