2000 de specialiști în arhitectură și urbanism conectați la comunitatea OSC – EuroUrbanism

Distribuie

La un an de la lansarea platformei digitale www.eurourbanism.ro, comunitatea digitală numără peste 2000 de conexiuni: 600 de abonați la newsletterul săptămânal gratuit, 700 followeri ai paginii de LinkedIn și 700 de followeri ai paginii de Facebook.

Comunitatea OSC – EuroUrbanism a fost lansată în 2006. În cadrul comunității este disponibilă o platformă digitală dedicată, www.eurourbanism.ro, un newsletter săptămânal, conturi sociale și întâlniri profesionale offline sau digitale. 26 de astfel de întâlniri, conferințe, dezbateri sau webinarii, s-au desfășurat până acum.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 33 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici. Portofoliul OSC, aici.

Activități similare

Arhitecți
Comunitatea OSC – EuroUrbanism: Sustenabilitate – lupta împotriva schimbărilor climatice

Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională digitală, miercuri, 28 septembrie, orele 17.00 – 18.30, pe platforma ZOOM.

În cadrul acestei ediții se va discuta despre cum o abordare sustenabilă în arhitectură și construcții poate ajuta în conservarea resurselor, protejarea mediului și lupta cu schimbările climatice.