80 de ani de activitate medicală aniversați la Zilele Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași

Distribuie

În perioada 7 – 9 iunie 2023 a avut loc cea de-a doua ediție a Conferinței Zilele Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon” din Iași, marcând aniversarea a 80 de ani de activitate medicală în această prestigioasă instituție medicală.

Evenimentul a fost organizat de Spitalul Clinic “Dr. C. I. Parhon Iași” sub egida Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, Primăria Municipiului Iași, beneficiind de creditarea Colegiului Medicilor Iași și a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Lucrările conferinței s-au desfășurat în format hibrid, la Palatul Braunstein &online. Timp de 3 zile, Palatul Braunstein a fost gazdă pentru aproximativ 350 de participanți, alocutori internaționali și naționali, experți locali, formatori de opinie în domeniul nefrologie, urologie, transplant renal, terapie intensiva, și geriatrie, care au susținut 62 de lucrări științifice.

Deschiderea oficială a avut loc miercuri, 7 iunie 2023, și s-a bucurat de prezența autorităților locale, a managerilor de spitale din Iași, dar și a actualilor și foștilor medici și specialiști care activează sau au deservit pacienții de-a lungul anilor.

Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași este un centru de excelență pentru pacienții cu afecțiuni ale rinichiului care deservește toată zona Moldovei, fără a se limita la aceasta. Spitalul asigură servicii medicale complexe, având o abordare pluridisciplinară, în conformitate cu cele mai noi strategii de diagnostic și tratament, pentru o largă varietate de patologii.

Evenimentul a fost suținut de: AstraZeneca, Astellas, Boehringer Ingelheim, Fresenius Kabi, Sun Wave Pharma, Zentiva, Hellimed, Prisum HealthcareKapamed, Medicare Solutions România, Temco, Neolife Medical Center, Antibiotice, N&B, Dacorum, Bionorica, Meditrina.

Operatorul evenimentului a fost Oameni și Companii – OSC. OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare