A doua ediţie a Global Manager Business Cocktail a reunit peste 70 de lideri ai comunității de afaceri din Botoșani și Suceava

0

gmbc-botosaniPe 8 decembrie, la Restaurant La Corniche Botoșani, a avut loc ultima întâlnire din acest an a comunității Global Manager Business. 73 de manageri din județele Botoșani și Suceava au avut ocazia să facă schimb de informații și să stabilească contacte noi sau de a relua colaborări mai vechi.

Evenimentul a avut loc cu susținerea partenerilor ATI Motors Holding – Ford Iași, Vodafone, Regina Maria, Farmexpert și Focality. Partenerul auto FORD a expus ultimele modele din gama de top comercializate în România, impresionând prin tehnologia de ultimă generație și designul avantgardist al acestora.

Penultima întânire a comunității GlobalManager a avut loc pe 7 decembrie, în cadrul Galei GlobalManager Spotlights, unde au fost premiate companiile care dezvoltă proiecte inovatoare dedicate mediului public și privat din România.

Lansată în 2012, Global Manager România este o comunitate care reunește, la nivel naţional, peste 3.000 de antreprenori, executivi și specialiști reprezentând companii româneşti și internaţionale relevante. Membrii comunității Global Manager se întâlnesc periodic în orașele mari din țară pentru a se cunoaște, pentru a face schimb de informații și pentru a construi relații de business.

Oameni şi Companii oferă soluţii de comunicare directă cu peste 25.000 executivi şi lideri din 50 de comunităţi de business şi profesionale. De acces la comunităţile Oameni şi Companii beneficiază anual circa 500 de companii şi peste 2.500 de manageri de marketing şi de vânzări.