Comunitatea EuroUrbanism: Reabilitarea clădirilor și locuirea accesibilă – noi motoare economice și sociale

Distribuie

Comunitățile de arhitecți și urbaniști au participat la a șasea întâlnire digitală din 2020, cu tema ”Reabilitarea clădirilor și locuirea accesibilă – noi motoare economice și sociale”, pe 9 decembrie.

Întâlnirea a fost organizată în cadrul programului de comunicare profesională EuroUrbanism, derulat de Oameni și Companii din 2006 și este a 25-a dintr-o serie de dezbateri profesionale din program, alături de o platformă digitală dedicată și un newsletter specializat.

Evenimentul a fost găzduit de platforma digitală EuroUrbanism.ro, una din cele 25 de platforme digitale dezvoltate de Oameni și Companii pentru comunități business și profesionale.

Vedeți aici toate platformele Oameni și Companii și comunitățile adresate.

Activități similare

Arhitecți
Comunitatea OSC – EuroUrbanism: Arhitectura spațiilor exterioare

Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională digitală, Luni, 20 iunie, orele 17.00 – 18.30, pe platforma ZOOM. În cadrul celei de-a doua întâlniri din acest an, vom dezbate elemente ce țin de arhitectura spațiilor exterioare – confluența între public și privat, între posibilităţi și limitări, tehnici, sisteme și impact social.