Oferim servicii de marketing și advocacy

bazate pe interacțiuni directe cu grupurile țintă.
Utilizăm un ecosistem propriu de comunități, evenimente personalizate și platforme digitale.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim interacțiuni de calitate cu diverse grupuri și persoane, pentru a susține eforturile de marketing și advocacy ale organizațiilor.

La OSC, dedicăm resursele și experiența noastră pentru a crea interacțiuni autentice în comunități business și profesionale, prin intermediul evenimentelor personalizate și al platformelor digitale.

Suntem pasionați de modul în care evenimentele inovatoare și platformele digitale pot consolida brandurile și valorile clienților noștri.

Soluții

Cum putem ajuta organizația ta

Vânzări
Derulăm programe de interacțiuni personalizate pentru atragerea de noi clienți din grupurile țintă. Aceste grupuri țintă pot fi diverse categorii profesionale, manageri sau antreprenori din anumite domenii sau comunități întregi de business. Asigurăm o interacțiune de calitate cu aceste persoane.
Advocacy
Sprijinim organizațiile care doresc să influențeze modernizarea politicilor publice în diverse domenii, menținând un echilibru etic între nevoile comunității și beneficiile economice. Folosim programe bazate pe comunități de advocacy și evenimente personalizate, pentru a interacționa eficient cu lideri și factori de decizie.
Comunicare
Fiecare organizație are anumite grupuri țintă cu care dorește să comunice la un moment dat, sau pe termen lung. Noi creștem eficiența comunicării cu aceste grupuri prin programe de interacțiuni directe. Utilizăm un ecosistem propriu de comunități, evenimente personalizate și platforme digitale.
evenimente

Evenimentele noastre

Organizăm peste 100 de evenimente business și profesionale anual pentru a susține programele de marketing și advocacy ale clienților noștri.

Eficiență
În ultimii 3 ani, am organizat 600 de webinare, cu aproape 30.000 de participanți. Rata de participare la aceste evenimente a fost, în medie, de 63%.
Promovare pe domenii
Promovăm evenimentele utilizând o infrastructură digitală specializată pe domenii profesionale.
Follow-up
În urma fiecărui eveniment, cei interesați primesc un rezumat al mesajelor și ideilor prezentate, rămânând astfel conectați la programul comunității.
Conținut asociat
Realizăm și promovăm materiale editoriale pre și post-eveniment, pentru a pune în valoare idei, persoane și branduri.
rezultate

Demonstrăm expertiza noastră în +100 de studii de caz.

Află mai multe despre cum utilizează clienții ecosistemul nostru de marketing pentru a-și atinge obiectivele.

ACtivități

Noutăți - programe, evenimente, proiecte

Portofoliu

Alătură-te celor +500 de organizații care și-au îndeplinit obiectivele, utilizând programele OSC

cere detalii

Cum te putem ajuta?

Trimite-ne detalii despre proiectele tale și află cum poți folosi ecosistemul nostru pentru a-ți atinge obiectivele de marketing.