Promovează-te și găsește Clienți în

+120 comunități

business și profesionale

Activități din Comunități

HR

Comunitatea GlobalHRManager: recrutarea digitală este o soluție pe termen lung

Contextul pandemic a generat o adaptare la un proces de recrutare digital, lucru care a dus la o flexibilitate mai mare atât a managerilor, cât și a candidaților, impunând recrutarea digitală ca o soluție pe termen lung, în special, pentru candidații din alte regiuni, cu care recrutatorii nu se pot întâlni în offline / fizic / live.

Manageri Marketing

Comunitatea OSC-MarketingManager: strategia și mix-ul de canale câștigătoare

Comunitatea OSC-MarketingManager s-a întâlnit odată cu începerea toamnei pentru a discuta despre cele mai noi tendințe din lumea e-commerce. Invitata ediției, Mădălina Stănescu, ne-a introdus modul în care vede ea evoluția marketingului online și offine și ne-a povestit despre strategiile de e-commerce.

3 motive să îți faci cont

clustere

Clustere

Mai multe comunități din același domeniu formează un Cluster. Pe platforma noastră ai acces la câteva zeci de clustere, din business, sănătate, educație sau administrație. Fă-ți un cont gratuit și cere mai multe detalii despre Clustere și domenii!
rapoarte-comunitati

Rapoarte Comunități

Te ținem la curent cu informații relevante despre comunitățile în care vrei să derulezi proiecte. Ca abonat al platformei noastre, primești rapoarte periodice despre comunitățile de interes. Fă-ți un cont gratuit și cere un exemplu de astfel de raport !
studii-de-caz

Studii de caz

În platforma OSC ai acces la +100 studii de caz despre utilizarea comunităților. Sunt rezumate programe de generare de leaduri, de advocacy, de employer branding, cercetări despre produse și multe altele. Fă-ți un cont gratuit și află mai multe!

Găsește Comunități pe Categorii

Comunitățile săptămânii

Managementul infecțiilor nosocomiale

Comunitate ce include manageri de spitale, medici, lideri de opinie și autorități implicate în reducerea infecțiilor nosocomiale din sistemul sanitar.

Mielom multiplu

Comunitatea include factori de decizie în sănătate, specialiștii implicați în gestionarea programului național de oncologie, medici specialiști hemato-oncologi, implicați în