Transformăm Marketingul

Suntem o companie de marketing și tehnologie care te ajută să-ți promovezi produsele sau ideile către orice grup țintă bine definit. Utilizăm un ecosistem propriu de +130 platforme digitale și comunități, care permite o comunicare focusată, cu eficiență ridicată.

Soluții

Cum putem ajuta organizația ta

Generare de Lead-uri
Organizațiile interesate de aceste soluții doresc să acceseze mai ușor și mai eficient anumite categorii de prospecți pentru a-și crește vânzările, pentru atragerea de clienți noi și pentru loializarea acestora.
Utilizând soluțiile noastre de generare de clienți, organizațiile au acces la un ecosistem inovator de platforme și interacțiuni digitale.
Soluții de advocacy
Există organizații care doresc să participe la modernizarea politicilor publice din diverse domenii, încercând să asigure un echilibru etic între nevoile comunității și beneficiile economice.
Pentru aceste organizații, soluțiile noastre de advocacy asigură comunicare cu 65 de comunități de lideri și factori de decizie din diferite arii de interes.
Comunități proprii
Unele organizații doresc să-și dezvolte comunități proprii pentru o mai bună relaționare cu clienții existenți, pentru atragerea de clienți noi sau pentru promovarea unor idei. Pentru aceste organizații construim comunități personalizate, utilizând un sistem inovator de platforme și interacțiuni digitale dezvoltat de noi.
Notorietate
Organizațiile interesate de aceste soluții doresc să obțină recunoaștere în anumite grupuri țintă.
Ecosistemul nostru permite implementarea unor proiecte ample de brand awareness, utilizând, simultan, platforme și interacțiuni.
Loializare și retenție
Organizațiile care utilizează soluțiile noastre îşi loializează mai repede şi mai eficient comunitățile proprii de clienți şi învață să le întreţină mai eficient pe termen lung.
Cercetare
Organizațiile doresc să testeze soluții sau servicii în grupurile țintă. Implementăm cercetări în comunitățile administrate de noi pentru a răspunde acestor obiective.

Experiență

abordare integrată

Un ecosistem avansat de marketing

01
Comunități
Administrăm peste 130 de comunități profesionale, business și premium consumer. Intră pe COMUNITATI.RO și află cum te poți marketa în comunitățile pe care le promovăm.
02
Platforme digitale
35 de platforme digitale specializate adresează grupuri țintă diverse. Fiecărei platforme îi sunt asociate un newsletter și conturi sociale. Vezi aici portofoliul digital.
03
Activități
Fiecare comunitate are activități proprii, organizate periodic, cu implicarea liderilor de opinie din comunitate. Vezi aici activitățile.
Expertiză

Portofoliu

Aici merg studii de caz sau proiecte, pt ca sunt custom post types diferite.

rezultate

Clienții aleg serviciile noastre datorită performanțelor demonstrate.

din sănătate

din educație și administrație

proiecte de business

Demonstrăm expertiza noastră în +100 de studii de caz.

Află mai multe despre cum utilizează clienții ecosistemul nostru de marketing pentru a-și atinge obiectivele.

Portofoliu

Peste 120 de organizații utilizează anual serviciile și platformele noastre

cere detalii

Cum te putem ajuta?

Trimite-ne detalii despre proiectele tale și află cum poți folosi ecosistemul nostru pentru a-ți atinge obiectivele de marketing.