Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities

Cu o prezență globală în peste 85 de țări, Accord Healthcare este una dintre companiile producătoare de medicamente generice și biosimilare cu cea mai rapidă creștere din Europa.

Misiunea Companiei este oferirea unui acces extins la medicație eficientă de o calitate ridicată pentru pacienți, în prezent Accord acoperind cu produsele sale 100% din nevoile pacienților la nivel European.

Ambiția Accord Healthcare este să devină până în anul 2021, una dintre primele 5 cele mai mari companii generice din spațiul EMENA (Europa, Orientul Mijlociu și Nordul Africii) și să fi dezvoltat capacități importante de comercializare a produselor de specialitate.

Unul dintre punctele forte ale Accord Healthcare este implicarea în toate aspectele furnizării de medicamente, prin integrarea verticală și gestionarea tuturor etapelor procesului, plecând de la dezvoltarea, producția și comercializarea produselor din portofoliul său, fapt care permite Accord să ofere profesioniștilor și pacienților medicamente generice de o înaltă calitate la prețuri accesibile.

Compania Accord și-a început activitatea comercială în Europa în august 2008, în numai 10 ani ajungând să aibă o amprentă comercială cu adevărat pan-europeană (prezență în peste 45 de state europene).

În Romania, Accord Healthcare este prezentă de la finele anului 2015 și furnizează pe piața locală medicamente generice și Produse cu Valoare Adăugată utilizate în principal în managementul afecțiunilor oncologice și hematologice, dar vizeză extinderea accelerată și spre alte arii terapeutice importante, cum ar fi virologia sau reumatologia.