Comunitatea OSC – Cardiologie: webinar Antibiotice 65 de ani

Distribuie

Webinarul, desfășurat pe 18 noiembrie, este parte a unei serii de 5 întâlniri virtuale aniversare dezvoltate de compania Antibiotice cu Oameni și Companii ca partener de comunicare profesională.

Desfășurate sub marca Antibiotice 65 de ani: “Lucrăm de-o viață pentru viață”, aceste întâlniri profesionale adresate specialiștilor din sănătate se desfășoară pentru a celebra cei 65 de ani de continuitate, cunoaștere, spirit hipocratic și dezvoltare ai companiei Antibiotice.

Următoarea ediție va avea loc în decembrie 2020 și va fi dedicată Antibioticelor Mileniului III și utilizării lor judicioase.

Oameni și Companii a dezvoltat, împreună cu partenerul Antibiotice, programe și activități de comunicare ce includ întâlniri offline sau virtuale, precum și platforme digitale dedicate, pentru o serie de comunități profesionale din domeniul sănătății.

Activități similare

Cardiologie
Comunitatea OSC – CardiologieModernă: 80% din factorii de risc ai bolilor cardiovasculare pot fi evitați printr-un stil de viață sănătos

Aceasta a fost una dintre principalele concluzii ale întâlnirii Comunității CardiologieModerna.ro din 9 martie. Cardiologul Ștefan Busnatu și nutriționistul Anca Hâncu au vorbit despre rolul stilului de viață în prevenția și recuperarea cardiacă, tipurile de prevenție existente dar și despre indicațiile recuperării cardiace, cine, când și în ce mod ar trebui să facă recuperare.

Cardiologie
Dr. Ștefan Busnatu, cardiolog: Fără prevenție și recuperare nu putem acoperi o paletă completă de servicii medicale pentru pacientul cardiac

Studiile arată că 80% din factorii de risc ai bolilor cardiovasculare și 40-45% dintre cancere, pot fi evitate prin menținerea unui stil de viață sănătos. Datele de pe site-ul OMS, arată că rata mortalității în România este într-un procent covârșitor de 56% cauzat de bolile cardiovasculare, ceea ce este un aspect foarte îngrijorător.