Am lansat comunitatea “O dantură sănătoasă. O familie frumoasă”

Distribuie

Luna decembrie aduce un concept inedit pe piața de servicii medicale dentare din România: Clinica Victoria lansează Comunitatea “O dantură sănătoasă. O familie frumoasă”, dedicată locuitorilor orașului Râmnicu Vâlcea, dar și celor din zonele limitrofe. Programul asociat acestei comunități vine în întâmpinarea nevoilor pacienților privind accesul la servicii dentare de calitate, oferite de specialiști care au acces la aparatură de ultimă generație și instrumentar modern.

Înscrierea în comunitate este gratuită

Orice persoană care dorește să beneficieze de servicii stomatologice de calitate poate deveni membru al comunității, prin simpla completare a unui formularului de înregistrare. Înscrierea este gratuită, iar membrii beneficiază de promoții, oferte speciale și reduceri pentru procedurile și tratamentele realizate în cadrul clinicii. Așa cum arată și denumirea, programele comunității sunt centrate pe sănătatea familiei și vor exista oferte speciale pentru fiecare categorie de membri – copii, părinți sau seniori -, vor fi organizate tombole sau concursuri cu premii și vor fi oferite diverse cadouri în cadrul vizitelor efectuate în Clinica Victoria din Râmnicu Vâlcea.

Organizațiile care doresc să ofere angajaților și familiilor acestora  acces la programele de mai sus, pot deveni gratuit Parteneri ai Comunității O dantură sănătoasă. O familie frumoasă.

Detalii despre înscrierea în Comunitate și beneficii pentru organizațiile Partenere sau pentru membrii Comunității vă poate oferi Ramona Topală, pe email ramona.topala@oamenisicompanii.ro sau la telefon 0729 039249.

Informații suplimentare despre serviciile Clinicii Victoria Râmnicu Vâlcea obțineți pe email rmvalcea@clinicavictoria.ro sau la telefon 0349.402814 (programul este L-V 08.00-20.00).

Clinica Dentară Victoria oferă un sistem stomatologic complet și complex, primul de acest tip din România și singurul din Râmnicu Vâlcea. Echipa medicală este formată din cei mai buni profesioniști în domeniu, care au la dispoziție vârful de gamă al tehnologiei în domeniul stomatologic. Tehnologia medicală de precizie oferă control, garantează calitatea actului medical și îmbunătățește experiența pacienților în clinică.

Comunitatea O dantură sănătoasă. O familie frumoasă este realizata cu suportul Oameni și Companii – OSC. OSC este specializată în dezvoltare și management de comunități și oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de comunități business sau profesionale. O listă cu aceste comunități, aici.

Activități similare