Am lansat secțiunea de Locații pe EventsOnline

Distribuie

Odată cu relansarea evenimentelor în format fizic, una dintre cele mai mari provocări pentru organizatorii de evenimente este identificarea locației potrivite pentru tipul de eveniment ales. Presiunea alegerii locației este determinată de o serie de criterii mai mult sau mai puțin obiective, precum: poziționarea, mărimea, accesibilitatea, serviciile oferite, costul total sau pe anumite componente, flexibilitatea și, de ce nu, noutatea sau diferențierea pe care locația o aduce în piața locațiilor de evenimente.

EventsOnline oferă un nou tip de serviciu utilizatorilor, organizatori sau companii aflate în căutarea locului potrivit pentru activitățile lor: Secțiunea de Locații.

Secțiunea de Locații de pe EventsOnline va prezenta diverse tipuri de locații în care se pot organiza evenimente, cu detalii despre capacități, număr de săli și restaurante și servicii oferite.

Reprezinți o locație? Promoveaz-o pe EventsOnline, cu toate serviciile pe care le oferi. Peste 30.000 de utilizatori caută lunar informații despre evenimente în platformă. Contactează-ne pentru detalii.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare