Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities

În perioada 11-14 septembrie 2019 a avut loc la Bilbao, în Spania, a 38-a ediție a Congresului anual al Societății Europene de Anestezie Regională (ESRA). De la fondarea sa, din anul 1980, ESRA a căutat să asocieze și să afilieze într-o singură organizație toți medicii anesteziști, medicii și oamenii de știință care sunt angajați sau interesați de anestezia regională și de terapia durerii.

Ca și în anii precedenți, accentul programului științific a fost pus pe prezentări de ultimă generație în domeniul anesteziei, precum și noi perspective științifice, cercetare clinică și intervenții terapeutice.

În cadrul Congresului ESRA, compania B. Braun a prezentat cele mai noi tehnologii în domeniul anesteziei locoregionale: Xperius și Onvision.

Pentru a sprijini nevoile curente și viitoare în anestezia locoregională și accesul vascular asistat ecoghidat B. Braun și Philips au conceput si dezvoltat noul sistem Xperius.

Xperius este utilizat pentru a efectua anestezie locoregională ghidată ecografic, cum ar fi blocul nervilor periferici și aplicații neuraxiale, precum și acces vascular asistat, plasare CVC, PICC, IVC și accesări arteriale. Mai mult, poate fi utilizat si pentru examinări abdominale, scanări pulmonare și alte scopuri de diagnostic.

Onvision, o descoperire în ghidarea ecografică în timp real pentru anestezie locoregională, este o tehnologie tip Tracking pe ac, bazată pe ultrasunete, pentru blocurile nervoase periferice, care funcționează exclusiv cu Xperius Ultrasound System și acul dedicat Stimuplex Onvision.

Combinând expertiza B. Braun în proiectarea acului cu capacitățile Philips în ghidarea imaginilor, a fost creată o soluție modernă pentru una dintre cele mai mari provocări din anestezia locoregională – poziționarea exactă a vârfului acului în corp.

În timp real, Onvision indică cu exactitate unde se află vârful acului în interior și îi ajută pe utilizatori să alinieze acul cu sonda într-o manieră intuitivă și ușor de utilizat – pentru ameliorarea durerii și evitarea puncției nervoase neintenționate sau a afectării colaterale a țesutului sau vasului din jur.