Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities

B. Braun este unul dintre liderii furnizorilor de asistenţă medicală din lume.

B. Braun Medical – 3 divizii dedicate sănătăţii: 

Divizia Hospital Care pune la dispoziţia spitalelor un portofoliu larg de produse şi dispozitive medicale de unică utilizare, precum şi soluţii perfuzabile şi injectabile.     
Divizia Aesculap se axează pe produse şi servicii pentru toate procesele de bază în chirurgie.
Divizia OPM (Out Pacient Market) se adresează pacienţilor trataţi ambulatoriu, precum şi bolnavilor cronici care necesită îngrijire pe termen lung.

B. Braun Pharmaceuticals SA: Compania care produce în Timişoara soluţii perfuzabile, destinate sistemului medical din România.

B. Braun Avitum este furnizorul direct de produse de dializă B. Braun pentru spitalele şi clinicile ce oferă astfel de servicii. Cu un portofoliu de peste 50 de clienţi constanţi, B. Braun Avitum pune la dispoziţia pacienţilor cea mai nouă tehnologie germană încorporată în produse precum: filtrele xevonta (cu unii dintre cei mai buni parametri de dializă din piaţă), opţiunile Adimea pentru aparatele Dialog+ (măsurarea “online” a Kt/V şi URR pe orice tip de terapie) sau Nexadia (reţea de maşini de dializă ce eficientizează la maxim timpul petrecut de medici cu pacienţii lor).

Avitum: 
Cu 12 centre private de dializă, aproximativ 1000 de pacienţi şi 300 de angajaţi, Avitum şi-a câştigat reputaţia unuia dintre cei mai buni furnizori de servicii medicale de dializă destinate pacienţilor cu insuficienţă renală cronică. Calitatea produselor şi serviciilor B. Braun folosite aici este potenţată de experienţa noastră internaţională şi completează imaginea unei companii cu standarde europene de tratament, fapt autentificat de certificările TUV şi ISO primite în ultimii ani.