Bethesda deschide un modern Laborator de testare Real Time PCR

Începând cu data de 3 iunie 2021, Bethesda deschide un modern Laborator de testare Real Time PCR cu aparatură performantă situat în Suceava, Strada Nicolae Labiș, Nr.33 (situat la intrare pe serpentine dinspre strada Traian Vuia).

Recent Policlinica și Spitalul Bethesda au obținut acreditarea din partea ANMCS, obținând un punctaj de 86,23%, care atestă calitatea actului medical și a aparaturii performante din cadrul Bethesda SRL.

Deschiderea Laboratorului de testare Real Time PCR se înscrie în aceeași linie de performanță din punct de vedere profesional, cât și al dotării cu echipamente performante.

Pentru realizarea acestui proiect Bethesda a beneficiat de consultanță din partea celui mai bun specialist în biologie moleculară din zona noastră.

 Buletinele de analiză vor fi redactate în limba română și limba engleză, autenticitatea acestora putând fi verificată prin codul QR..

Programul de lucru va fi de luni până vineri în intervalul 7-17, cu eliberarea rezultatelor în aceeași zi,  cu anumite excepţii. Prețul unui test PCR este de 255 RON.

În cadrul laboratorului se efectuează și determinarea serologică a anticorpilor SARS-CoV-2  IGG și IGM, un instrument util în diagnostic şi o măsură eficientă a imunităţii.

Sursa: www.monitorulsv.ro