Comunitatea OSC – Spitale Publice: Biosecuritate ecologică integrată în unități medicale

Distribuie

Comunitatea OSC – Spitale Publice s-a întâlnit pentru a 12-a oară într-un format online, cu o temă de maxim interes pentru managerii de spitale, directorii medicali și nu numai: Biosecuritate ecologică integrată în unități medicale.

Cel mai longeviv manager al unui spital de urgență – chirurgul Adrian Cotîrleț, ce conduce Spitalul din Moinești, unul dintre cele mai moderne din țară, vine cu soluții pentru o bună funcționare a spitalului. „Voi face următoarele afirmaţii atât din punct de vedere al chirurgului şi al managerului. În primul rând un act medical de bună calitate în viziunea noastră, se face cu o pregătire profesională în toate domeniile personalului medical, a întregului personal al spitalului şi cu o dotare corespuzătoare. Este foarte important, aşa cum spunea şi dl. Iurcan, să ai dotarea necesară, pentru că cel ce ne judecă cel mai tare e pacientul. Ţin ca şi manager de peste 20 de ani, la rapoartele SPECIN, așa cum sunt ele prescurtate, fiindcă ele au un dublu rol şi preventiv şi curativ. Trebuie la nivel de spital lucrat foarte mult la îndeplinirea cu desăvârşire a atribuţiunilor personalului încadrat. O operaţie poate fi chiar foarte bine executată tehnic, dar din cauza unor condiţii epidemiologice sau din cauza neatenţiei unei asistente, unei infirmiere, să fie compromisă. Bineînţeles că tehnica a evoluat foarte mult şi încă o dată mă bucur că produsele domnului Iurcan  pot preveni.

Conceptul de biosecurizare ecologică integrată cu tehnologia luminii UV pentru unitățile medicale, oferit în exclusivitate de BIOCOMP și care presupune dotarea spațiilor medicale cu dispozitive speciale de dezinfecție a aerului în prezența ocupanților și dispozitive speciale de dezinfecție a suprafețelor în absența ocupanților în minimum 15 minute, în special în sălile de operație și saloanele ATI, asigură controlul și reducerea infecțiilor nosocomiale cu până la 90%, conform rapoartelor și studiilor internaționale prezentate.

Ing. Adrian Iurcan, CEO BIOCOMP, vine cu o ofertă specială pentru participanții acestei ediții – în perioada 01 octombrie 2021 – 15 Decembrie 2021, BIOCOMP asigură oricărei unităţi medicale solicitante o auditare a spaţiilor şi întocmirea gratuită a planului personalizat de biosecurizare ecologică integrată cu tehnologia UV-C, precum şi reducere de 15% la toate dispozitivele de dezinfecţie produse de BIOCOMP achiziţionate, alături de garanţie excepţională de 5 ani.

Participarea  a fost gratuită, evenimentul find susţinut de Liamed, Regina Maria, Alliance Healthcare, Roche, Alphega și Biocomp.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici

Activități similare