Boli Rare

O comunitate ce include medici specialiști în diagnosticul și tratamentul bolilor rare, precum și asociații ale persoanelor cu aceste patologii. Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare pentru această comunitate. În cadrul programului a fost dezvoltată o platformă digitală specializată: bolilerare.ro, un newsletter dedicat, precum și 8 întâlniri dedicate cu +750 de participanți.

Vrei mai multe informații despre această comunitate?

Data lansării

2019

Platformă digitală

Trimiteri (anual)

12

Activități (anual)

8

LinkedIn

Activități din Comunitate

Dorica Dan, Președinte Alianța Națională pentru Boli Rare România: ”Echitate și incluziune socială pentru pacienții cu boli rare” este tema campaniei dedicate Zilei Bolilor Rare 2023

O discuție cu Dorica Dan, Președinte- Alianța Națională pentru Boli Rare România, pentru platforma digitală a comunității OSC - BoliRare.

Comunitatea OSC – Boli Rare: Nevoile și provocările cu care se confruntă pacienții cu boli rare

Joi, 16 iunie, Comunitatea OSC- Bolile Rare, s-a reunit pentru a discuta despre nevoile și provocările cu care se confruntă pacienții cu boli rare.

Daniel Andrei, Președintele Asociației Române de Hemofilie: Serviciile medicale trebuie să fie mai aproape de pacientul cu hemofilie

”Avem nevoie de o disponibilitate mai mare a medicamentelor și de apropierea tratamentului de pacient. Serviciile medicale trebuie să fie mai aproape  de pacient...

Comunitatea OSC – Boli Rare: Advocacy și suport la nivel internațional în bolile rare

Miercuri, 30 martie comunitatea OSC - Boli Rare s-a reunit pentru a  discutat despre Advocacy și suport la nivel internațional în bolile rare.

Comunitatea OSC – Boli Rare: Solidaritatea internațională în bolile rare

Miercuri, 30 martie 2022, de la ora 16:00, pe platforma digitală ZOOM va avea loc o nouă întâlnire a Comunității OSC – Boli Rare, având ca temă „Solidaritatea interna...

Comunitatea OSC – Boli Rare a marcat Ziua Internațională a Bolilor Rare

Comunitatea OSC – Boli Rare a organizat în data de 22 februarie dezbaterea online Ziua Bolilor Rare.

Comunitatea OSC – Boli Rare marchează Ziua internațională a Bolilor Rare

Cu ocazia Zilei Bolilor Rare, comunitatea OSC – Boli Rare realizează o nouă întâlnire Ora Pacientului ce va avea loc marţi, 22 februarie, începând cu ora 18.00.

Comunitatea OSC – Bolile Rare: oportunitățile și proiectele anului 2022

Comunitatea OSC – Bolile Rare a avut prima întâlnire online din anul 2022, vineri 28 ianuarie.

Comunitatea OSC – Boli Rare: 2022 – oportunități și proiecte

Prima ediție din acest an a întâlnirilor Comunității OSC - Boli Rare va avea loc online pe 28 ianuarie și va trata tematica „2022 – oportunități și proiecte”.

Comunitatea OSC – Boli Rare: 2021 – o provocare pentru toți

Ultima întâlnire din 2021 a comunității are loc pe 21 decembrie.

Interesat de Comunitățile noastre?

Completează formularul și vom lua legătura cu tine.