Manageri Marketing

Comunitate ce include managerii de marketing din toate domeniile de activitate. Din 2017, Oameni și Companii derulează un program de comunicare profesională dedicat acestei comunități.

Până acum, în cadrul acestui program, s-au desfășurat 13 ediții ale Global Marketing Manager Cocktail – întâlniri informale dedicate cu +445 de participanți, precum și 9 webinarii, cu +750 de participanți. 35 de Parteneri au susținut programul nostru de comunicare profesională.

Din 2020, este disponibilă o platformă digitală dedicată: marketingmanager.ro.

Vrei mai multe informații despre această comunitate?

Data lansării

2017

Trimiteri (anual)

52

Activități (anual)

10

Activități din Comunitate

Comunitatea OSC – MarketingManager: Principiile neuromarketingului și aplicarea lor în campaniile de marketing

EventsMax.ro organizează pe 27 februarie o nouă întâlnire online pentru pasionații de marketing: o discuție despre Principiile Neuromarketingului și aplicarea lor în...

Antrenamentul de Marketing: o discuție cu Călin Biriș despre strategii eficiente de marketing

Pe 7 decembrie, în cadrul unei întâlniri organizate de EventsMax.ro, profesioniștii în marketing au avut oportunitatea de a discuta despre evoluția marketingului și a...

Despre trenduri, strategii și dezvoltare profesională în marketing, la Antrenamentul de Marketing, pe 7 decembrie

Alături de Călin Biriș, fondator Online Mastery România și Cătălin Hosu, Owner Comm 360, aflăm cum rămâi activ, flexibil și mereu înaintea valului într-un mediu atât...

Comunitatea OSC – Global Manager: Leadershipul potrivit organizației viitorului

A doua întâlnire online, organizată de EventsOnline.ro în parteneriat cu Bucharest Business School, are ca temă ”Leadershipul potrivit organizației viitorului”.

Comunitatea OSC – MarComm: Cum adaptăm PR-ul la prezentul digital

Asociația Română de Relații Publice – ARRP continuă, împreună cu EventsOnline.ro și Oameni și Companii, seria întâlnirilor „Open House”.

Comunitatea OSC – MarComm: Cum adaptăm PR-ul la prezentul digital?

Următoarea întâlnire ARRP pentru specialiștii și experții în relații publice, din organizații private și publice va avea loc joi, 18 mai, începând cu ora 15.30.

Maya Raicu, eggs unimedia: Sunt încântată că parte din experiența pe care am trăit-o anterior în Belgia se poate regăsi și la noi în țară

Ne reîntâlnim cu Maya Raicu la mai bine de un an de la ultimul material editorial realizat pentru comunitatea MarketingManager.ro.

Comunitatea OSC – MarketingManager

Comunitatea MarketingManager, de profesioniști marcom, a fost foarte activă în 2022 și vom continua la fel în 2023

Marketingul evenimentelor – o întâlnire marca EventsOnline.ro

Te așteptăm joi, 17 noiembrie, începând cu ora 16.00, pe ZOOM, să afli tips & tricks despre cum poți organiza și promova cât mai bine evenimentele tale!

Comunitatea OSC-MarketingManager: Pentru edituri, social media reprezintă o metodă de a susține comunicarea cu publicul

Întâlnirea comunității OSC-MarketingManager din 19 mai a avut-o ca invitată pe Miruna Meiroșu, PR Manager la Curtea Veche Publishing.

Interesat de Comunitățile noastre?

Completează formularul și vom lua legătura cu tine.