Comunitatea Administratie.ro/ITC: Digitalizarea administrației: obiectivele anului 2021

Distribuie

”Digitalizarea administrației: obiectivele anului 2021” a fost tema celei de-a 19-a întâlniri a comunității de specialiști ITC din administrația publică.

Octavian Oprea, Președinte interimar la Autoritatea pentru Digitalizarea României, a vorbit despre transformarea digitală a sectorului public la nivel central și local și de ce acest aspect este vital pentru ca România să se alinieze strandardelor impuse de cadrul actual.

Perspectiva securității a fost prezentată de Denis Chiurtu, Manager Marketing, Microsoft Europa Centrală și de Est. Soluțiile de securitate oferite de Microsoft au fost evidențiate într-un scurt demo pentru a contura situția unui atac cibernetic și cum poate o instituție reacționa.

Eduard Dumitrașcu, Președinte al Asociațiației Române pentru Smart City, a prezentat 5 factori care vor schimba comunitățile din România în 2021 și ce trebuie administrația să facă pentru a le pune în aplicare. Aurelian Ionescu, reprezentant al Institutului Național de Administrație a abordat dezvoltarea competențelor digitale și importanța de a avea personal bine pregătit în sectorul public.

Evenimentul a fost organizat cu suportul Microsoft și Davidoff Cafe.

Administratie.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare