Comunitatea Administratie.ro: Responsabilitățile APL-urilor în gestionarea deșeurilor

Distribuie

Pe 4 martie 2021 a avut loc prima întâlnire online EcoForum, organizată în cadrul comunității reprezentanților din administrația publică și găzduită de platforma Zoom. 135 de reprezentanți ai instituțiilor publice locale și centrale au fost prezenți.

Tema acestei întâlniri, Responsabilitățile APL-urilor  în gestionarea deșeurilor, a fost discutată împreună cu invitații zilei: Raul Pop (Secretar de stat, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor), Valentin Negoiță (Președinte Asociația ECOTIC), Diana Trifu (Responsabil Comunicare și Campanii ECOTIC), Sabina Pîrvulescu (Director operaţional ECOTIC), dr. ing. Ana-Maria Șchiopu (Șef Birou Management Mediu și Calitate, Salubris Iași). Prezentările invitaților au fost completate de o sesiune interactivă cu întrebări și observații din partea participanților, moderată de Dragoș Călugăru, Director general ECOTIC.

ECO Forum își propune să dezvolte, în timp, o comunitate de oameni interesați de protecția mediului și, în acest context, de parteneriate pentru îndeplinirea responsabilităților ce le revin în acest domeniu, în comunitățile în care activează.

EcoForum este un program de comunicare și informare dezvoltat de ECOTIC și Oameni și Companii, împreună cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în cadrul portalului specializat Administratie.ro.

—-

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006 cu scopul de a aduce mai multă eficiență și omogenitate în îndeplinirea responsabilităților de mediu ale acestora.

Administratie.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare