Comunitatea BolileRare.ro: Bolile Rare musculoscheletele și autoimune în pandemie

Distribuie

Pe 26 februarie Comunitatea BolileRare.ro a marcat loc Ziua Bolilor Rare 2021, prin organizarea webinarului cu tema „Bolile rare musculoscheletele și autoimune în pandemie”.

Au participat la acest eveniment 88 de persoane, cu boli rare, cât şi persoane ce sunt interesate de aceste afecţiuni – lupus eritematos sistemic, sclerodermie sistemică, polimiozită și dermatomiozită, sindrom Sjȍgren, boală mixtă de țesut conjunctiv, colagenoză nediferențiată, sindrom IgG4, sindrom antifosfolipidic, sindrom Ehlers-Danlos sau policondrită recidivantă.

Evenimentul a fost moderat de către Prof. Dr. Simona REDNIC, alături de Asist. Dr. Cristina PAMFIL.

“Am organizat această întâlnire în jurul zilei de 28 februarie, pentru că se sărbătoreşte peste tot în lume Ziua Bolilor Rare. Cam în două săptămâni de la debutul pandemiei deja aveam informaţii de la asociaţiile profesionale cum că medicaţia imunodepresoare nu ar trebui să fie întreruptă. La sfârşitul lui martie s-a făcut prima comunicare către dumneavoastră”, a precizat Dr. Simona Rednic.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Roche, LiamedBoehringer IngelheimSpitalul Sf. ConstantinRegina MariaAlliance HealthcareAlphega.

Comunitatea BolileRare.ro este o comunitate dezvoltată deOameni și Companii. Oameni și Companii oferă soluții de marketing utilizând unecosisteminovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare