Comunitatea CLCC: 2023, noi reguli privind finanțarea companiilor și administrației locale

Distribuie

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesională digitală vineri, 27 ianuarie 2023, începând cu ora 11.00, pe ZOOM.

Gazda întâlnirii, CONSTANTIN RUDNIȚCHI – Director Executiv CLCC, îi are alături pe invitații speciali:

  • ANA-MARIA ICĂTOIU – Vicepreședinte – Organizația Femeilor Antreprenor – UGIR,
  • ALEXANDRU STĂNESCU – Director General – Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia,
  • VASILE ASANDEI – Director General – Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est,
  • Un reprezentant al Fondului Român de Contragarantare,

pentru o discuție despre programele de finanțare ce pot fi accesate atât pentru companii, cât și de administrația publică locală.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului de înregistrare disponibil AICI! Detalii suplimentare regăsiți în invitația electronică ce poate fi accesată AICI!

Întâlnirea digitală este organizată de CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării, for ce reunește aproximativ 2.000 de companii, care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică. Acesta susține și apără interesele membrilor săi în relație cu terți, sprijină schimburile de informații și experiență, întărirea relațiilor cu organizații profesionale naționale și internaționale și promovarea concurenței loiale.

Activități similare

CLCC
Comunitatea CLCC: Ce se schimbă în fiscalitate începând cu anul 2023

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesonală digitală. Întâlnirea va avea loc JOI, 15 decembrie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM. Doi experți în legislația fiscală vor prezenta „suprizele” plăcute și mai ales pe cele neplăcute pe care companiile le vor avea începând cu anul viitor.

CLCC
Comunitatea CLCC: România, Bulgaria sau Grecia? Ce aleg turiștii români

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o analiză comparativă a situației actuale a turismului românesc și a celorlalte destinații preferate de români, a modalităților de îmbunătățire a serviciilor în domeniu, dar și a criteriilor pe care turiștii le au în vedere în alegerile lor.