Comunitatea CLCC: Aprovizionarea de Crăciun

Distribuie

Comunitatea CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării s-a întâlnit pe 24 noiembrie pentru o discuție despre efectele cumpărăturilor din preajma Sărbătorilor de iarnă, asupra întregului lanț de aprovizionare a retailerilor și micilor comercianți.

Gazda întâlnirii, CONSTANTIN RUDNIȚCHI – Director Executiv CLCC, i-a avut ca invitați speciali pe:

GEORGE BĂDESCU, Director Executiv AMRCR

FELICIU PARASCHIV, Vicepreședinte ANCMMR

ION LIXANDRU, Coordonatorul Grupului de lucru privind Transportul și Logistica – Coaliția pentru Dezvoltarea României.

Webinar marca CLCC

Întâlnirea digitală a fost organizată de CLCC, for ce reunește aproximativ 2.000 de companii, care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică. Acesta susține și apără interesele membrilor săi în relație cu terți, sprijină schimburile de informații și experiență, întărirea relațiilor cu organizații profesionale naționale și internaționale și promovarea concurenței loiale.

Activități similare

CLCC
Comunitatea CLCC: noile modificări ale legislației fiscale

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită în luna iunie la o dezbatere despre noile modificări ale legislației fiscale și impactul acestora asupra contribuabililor. Dezbaterea profesională va avea loc miercuri, 29 iunie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM.

CLCC
Comunitatea CLCC: Mai are România industrie?

Comunitatea CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării se întâlnește pe 30 mai, pentru o discuție despre despre statusul actual al industriei românești și perspectivele viitorului.

CLCC
Comunitatea CLCC: Cum poate sprijini statul creșterea pieței muncii?

Comunitatea CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării se întâlnește pe 28 aprilie pentru o discuție despre criza forței de muncă în contextul post-pandemic, dar și soluțiile cu care poate interveni statul în dezvoltarea pieței muncii.