Comunitatea CLCC: Energia în 2022

Distribuie

Comunitatea CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării se întâlnește în luna ianuarie, pentru o discuție despre cele mai noi proiecte ale industriei energetice:  „Energia în 2022: Noua tranziție. Încrederea consumatorilor și proiectele industriei”.

Vă așteptăm Joi, 27 Ianuarie, începând cu ora 11.00, pe Platforma ZOOM.

Gazda întâlnirii, Constantin Rudnițchi – Director Executiv CLCC, îi are ca invitați speciali pe:

  • Conf. Dr. Radu Dudău, Cofondator şi Director Energy Policy Group, Consilier personal al ministrului energiei, însărcinat cu coordonarea elaborării Strategiei energetice a româniei – 2016-2030, Conferențiar la Facultatea de Filosofie a Universității București;
  • Dumitru Chisăliță, Președinte, Asociația Energia Inteligentă;
  • Cătălin Niță, Director executiv, Federația Patronală Petrol și Gaze – FPPG.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI!

Webinar marca CLCC

Întâlnirea digitală este organizat de CLCC, for ce reunește aproximativ 2.000 de companii, care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică. Acesta susține și apără interesele membrilor săi în relație cu terți, sprijină schimburile de informații și experiență, întărirea relațiilor cu organizații profesionale naționale și internaționale și promovarea concurenței loiale.

Activități similare

CLCC
Comunitatea CLCC: România, Bulgaria sau Grecia? Ce aleg turiștii români

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o analiză comparativă a situației actuale a turismului românesc și a celorlalte destinații preferate de români, a modalităților de îmbunătățire a serviciilor în domeniu, dar și a criteriilor pe care turiștii le au în vedere în alegerile lor.

CLCC
Comunitatea CLCC: noile modificări ale legislației fiscale

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită în luna iunie la o dezbatere despre noile modificări ale legislației fiscale și impactul acestora asupra contribuabililor. Dezbaterea profesională va avea loc miercuri, 29 iunie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM.

CLCC
Comunitatea CLCC: Mai are România industrie?

Comunitatea CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării se întâlnește pe 30 mai, pentru o discuție despre despre statusul actual al industriei românești și perspectivele viitorului.