Comunitatea EduManager.ro: Revenirea la școală: oportunități și provocări

Distribuie

Ediția din luna martie a webinarului Management Modern în Educație a fost dedicată reîntoarcerii la școală și provocărilor cu care profesorii și directorii din învățământul preuniversitar trebuie să se confrunte odată cu revenirea în format fizic.

A fost abordată problematica vaccinării profesorilor și elevilor. Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel – Președinte al Comisiei pentru Sănătate Publică, Senat a vorbit despre modul în care urmează să se desfășoare procedurile de vaccinare. În același timp, a abordat problema diferitelor tipuri de vaccinuri care există pe piață și modul în care urmează să fie distribuite. Dr. Dana Popescu, Medic de Familie, Secretar al Societății Naționale de Medicina Familiei, a pun în discuție o serie de întrebări frecvente în ceea ce privește vaccinul și care sunt reacțiile posibile ulterioare acestuia.

În ceea ce privește managementul școlar în această perioadă, Anca Tîrcă, Consultant în Educație și trainer în management, a prezentat modul în care într-o unitate de învățământ, relațiile stabilite între cadrele didactice și relațiile cu elevii reprezintă punctul de plecare pentru un management de calitate. Corpul profesoral trebuie să constituie un colectiv care să ofere împreună educație de calitate chiar și în contextul actual.

Evenimentul a fost organizat cu suportul  Regina Maria – Rețeaua Privată de SănătateAlliance HealthcareFarmacia Alphega și Davidoff Cafe.

Edumanager.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare