Comunitatea MarketingManager: inovația în comunicare și marketing

Distribuie

122 de specialiști în marketing au participat miercuri, 10 februarie, la webinarul MarketingManager.ro, cu tema Teams: Inovație în comunicare și marketing.

Daniel Rusen, Director of Marketing & Operations și Robert Pufan, Partner Technical Architect for Modern Work la Microsoft România, au împărtășit secretele Microsoft Teams, o unealtă sigură, care integrează mai multe platforme de lucru, simplificând procesele și facilitând colaborarea între membrii echipelor, chiar și în condițiile lucrului de la distanță. În plus, Teams are setări inedite cum ar fi opțiunea quiet hours/days (disponibilă pentru aplicația instalată pe telefon) și posibilitatea de a integra alte funcționalități (Approvals, Tasks), de a lucra colaborativ, chat sau calendar.

Invitații au subliniat faptul că eforturile Microsoft s-au concentrat în ultima vreme pe crearea de soluții orientate către angajați, care să le faciliteze tranziția prin această perioadă de schimbări dramatice. Dezvoltarea tehnologică a permis continuarea activității celor care au privilegiul de a lucra de acasă, dar i-a ajutat și pe cei care sunt nevoiți să lucreze on field să își păstreze sau chiar să își crească nivelul de productivitate. Informații suplimentare despre soluțiile oferite de platforma Teams sunt disponibile pe https://aka.ms/roteams.

Evenimentul a fost organizat cu suportul Partenerilor: Alliance HealthcareAlphegaRegina Maria-Rețeaua Privată de Sănătate și Davidoff Cafe.

MarketingManager este o comunitate de business dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare

Manageri Marketing
Comunitatea OSC – MarketingManager

Comunitatea MarketingManager, de profesioniști marcom, a fost foarte activă în 2022 și vom continua la fel în 2023