Comunitatea „O dantură sănătoasă. O familie frumoasă”: concurs educațional în Argeș

Distribuie

În luna decembrie, Clinica Dentară Victoria a lansat comunitatea O dantură sănătoasă. O familie frumoasă, dedicată pacienților activi ai clinicii, dar și celor care doresc să beneficieze de servicii stomatologice de calitate, oferite de medici stomatologi specializați. Programul asociat acestei comunități aduce membrilor o serie de beneficii și oferte speciale pentru tratamentele de care beneficiază în clinică.

Una dintre componentele importante ale programului este cea educațională. În acest context, anunțăm Concursul educațional O dantură sănătoasă. O familie frumoasă, adresat tuturor unităților de învățământ preuniversitar din județul Argeș.

Invităm școlile să participe la această competiție prin înscrierea de proiecte realizate de elevi, individual sau în grupuri, pe teme legate de sănătatea orală! Tipurile de proiecte care pot fi înscrise sunt, desene, fotografii,  clipuri video sau postere. Proiectele vor fi jurizate de specialiști în educație și medicină dentară, iar premiile vor fi acordate atât elevilor participanți, cât și profesorilor coordonatori și școlilor.

Toate detaliile despre concurs vor fi anunțate în cadrul dezbaterii digitale Importanța sănătății orale a copiilor și adolescenților, ce va avea loc marți, 12 aprilie, începând cu ora 15.00, pe Zoom. Detalii despre dezbatere si formularul de înscriere sunt disponibile în invitația electronică: https://www.edumanager.ro/importanta-sanatatii-orale-a-copiilor-si-adolescentilor-pitesti/.

Unitățile de învățământ care sunt interesate să participe la concurs, pot primi informații suplimentare, la cerere, prin transmiterea unui email către ramona.topala@oamenisicompanii.ro.

______________

Înscrierea în comunitate este gratuită 

Comunitatea O dantură sănătoasă. O familie frumoasă este lansată de Clinica Dentară Victoria. Orice persoană care dorește să beneficieze de servicii stomatologice de calitate poate deveni membru al comunității, prin simpla completare a unui formular de înregistrare. Înscrierea este gratuită, iar membrii beneficiază de promoții, oferte speciale și reduceri pentru procedurile și tratamentele realizate în cadrul clinicii. Așa cum arată și denumirea, programele comunității sunt centrate pe sănătatea familiei și vor exista  oferte speciale pentru fiecare categorie de membri – copii, părinți sau seniori -, vor fi organizate tombole sau concursuri cu premii și vor fi oferite diverse cadouri în cadrul vizitelor efectuate în Clinica Victoria din Râmnicu Pitești.

Organizațiile care doresc să ofere angajaților și familiilor acestora  acces la programele de mai sus, pot deveni gratuit Parteneri ai Comunității O dantură sănătoasă. O familie frumoasă.

Detalii despre înscrierea în Comunitate și beneficii pentru organizațiile Partenere sau pentru membrii Comunității vă poate oferi Ramona Topală, pe email ramona.topala@oamenisicompanii.ro sau la telefon 0729 039249.

Activități similare

Dantura Sanatoasa. Familie Frumoasa
Dr. Bogdan Ioniță, Clinica Victoria Slatina: Problemele dentare de la vârsta adultă își au originea în copilărie și adolescență

Vizita în cabinetele de stomatologie de la cele mai fragede vârste este extrem de importantă, deoarece problemele dentare de la vârsta adultă își au originea în copilările și adolescență. O atenție deosebită trebuie acordată și perioadei de adolescență pentru că, în pragul acesteia, copiii încep să ia decizii singuri și neglijează îngrijirea orală.”, a adus în atenție Dr. Bogdan Ioniță, managerul Clinicii Victoria din Slatina, în deschiderea dezbaterii digitale despre Importanța sănătății orale a copiilor și adolescenților