Comunitatea O dantură sănătoasă. O familie frumoasă! premiază câștigătorii concursului școlar   

Distribuie

Joi, 17 martie, în cadrul unei dezbateri digitale, vor fi acordate premiile pentru proiectele înscrise de profesorii din Vâlcea la concursul lansat de comunitatea O dantură sănătoasă. O familie frumoasă! Întâlnirea, organizată în cadrul comunității OSC-Edumanager, are tema Sănătatea orală a copiilor şi tinerilor adolescenţi – obiceiuri indispensabile, învăţate la şcoală, și se adresează cadrelor didactice din Vâlcea și nu numai.

Invitații vor discuta despre cum pot transmite cadrele didactice informații corecte elevilor privind importanța sănătății orale, dar și cum să încurajeze formarea deprinderilor sănătoase în rândul elevilor. O atenție specială va fi acordată proiectelor pe care copiii de la școli și grădinițe din județ le-au realizat, sub îndrumarea profesorilor, pe teme de sănătate dentară. Au fost înscrise în competiție 105 proiecte, de la 11 unități de învățământ. O galerie a acestor proiecte va fi prezentată în deschiderea evenimentului.

Premiile, acordate cu suportul Clinicii Dentare Victoria din Râmnicu Vâlcea, constau în sesiuni de evaluare și consultații gratuite și kit-uri de îngrijire potrivite vârstei, atât pentru elevii câștigători, dar și pentru profesorii care au coordonat realizarea proiectelor.

Detalii despre întâlnire sunt disponibile în invitația electronică. Participarea este gratuită pentru cadrele didactice, iar accesul se realizează prin completarea formularului de înregistrare.

Întâlnirea face parte din programul asociat comunității O dantură sănătoasă. O familie frumoasă, lansată de Clinica dentară Victoria din Râmnicu Vâlcea și Oameni și Companii. Comunitatea a fost lansată în luna decembrie 2021 și se adresează locuitorilor din Râmnicu Vâlcea și din zonele limitrofe. Înscrierea în comunitate aduce beneficii membrilor și familiilor acestora, și le oferă acces la cele mai noi tehnologii, precum și la cei mai buni medici stomatologi.  

Organizațiile publice și private pot deveni suporteri ai Comunității, prin diseminarea informațiilor către membrii proprii, pot beneficia de campanii gratuite de PR și pot participa la realizarea diverselor proiecte de educare și informare. 

Activități similare