Comunitatea OSC – Achiziții în Spitale Publice: Achiziția de produse biocide pentru unitățile sanitare

Distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Prima ediției din acest an a întâlnirilor online din seria Management Medical Modern – Achizițiile Publice va avea loc pe 24 februarie, ora 14:00, pe platforma digitală Zoom.

Alături de moderatorul evenimentului,  Conf. Univ. Dr. Mihai-Bogdan Petrișor, vor participa Maria Marinela Ilie – Expert achiziții publice și Amalia Duță – Expert achiziții publice.

La dezbaterea Management Medical Modern – Achizițiile Publice se va discuta despre noutățile legislative privid achizițiile de produse biocide pentru unitățile medicale.

Detalii suplimentare sunt disponibile pe pagina întâlnirii, aici:  Management Medical Modern: Achizițiile Publice, februarie 2022 | Spitale Publice

Participarea nu presupune costuri pentru cadre medicale de specialitate și pentru pacienți, iar pentru informații suplimentare și înscrieri puteți accesa acest link.

Lansat în 2007, Programul Naţional de Management Medical Modern în Spitalele Publice are ca și componentă de referinţă pentru societatea medicală românească Conferinţa Naţională de Management Medical Modern, cu câte 2 manifestări pe an, având un istoric de 26 de ediţii offline organizate până în prezent și peste 7500 de participanţi.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern în Spitale Publice este o acțiune de educare și informare a Portalului MedicalManager.ro derulată cu sprijinul: LiamedBiocompRegina MariaAlliance HealthcareRocheAlphega.

Comunitatea SpitalePublice.ro este administrată de Oameni și Companii, Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Oameni și Companii- OSC oferă soluții de marketing și advocacy dezvoltând comunități business sau profesionale, personalizate.  Detalii despre +100 comunități Oameni și Companii găsiți aici.

Activități similare