Comunitatea OSC – Achiziții în Spitale Publice: Achizițiile de medicamente

Distribuie

O nouă întâlnire a comunității a avut loc pe 19 noiembrie, online, tema dezbătută fiind cea a achiziţiilor publice de medicamente.

Amalia Duță – expert în achiziții publice și Florin Irimia – Avocat, Expert în Achiziții Publice | Ceparu și Irimia – Societate Profesională de Avocați au fost speakerii evenimentului, care au împărtășit din experienţa lor, au oferit soluţii și noi perspective în procesul de achiziţii de medicamente.

“Procedura de atribuire este o componentă a procesului de achiziție publică și din acest proces fac parte alte două elemente esențiale și anume pregătirea achiziției publice și contractul de achiziție publică. Operatorul privat nu trebuie neglijat din ecuație, deoarece, dacă nu este lăsat să performeze există un risc de ratare a achiziției sau să se ajungă la un rezultat necorespunzator din punct de vedere al achiziției sau al termenului de livrare. Există o grabă deosebită din punct de vedere al achizițiilor. Sfatul meu în calitate de consultant este să pregătiți în mod corect,  temeinic procesul de achiziție publică și să vă concentrați foarte mult pe clauzele contractuale, luând în considerare atât preeminența interesului public dar și eventualele dificultăți, probleme cu care se confruntă operatorii economici pentru a realiza achiziția publică”, a declarat avocatul Florin Irimia.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern în Spitale Publice este o acțiune de educare și informare a Portalului MedicalManager.ro derulată cu sprijinul: LiamedBiocompRegina MariaAlliance HealthcareRocheAlphega.

Aceasta este o comunitate Oameni și Companii, Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 35 platforme digitale proprii și +130 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare