Comunitatea OSC – Achiziții în Spitale Publice: achizițiile de medicamente

Distribuie

Vineri, 19 noiembrie, începând cu ora 12.00, pe platforma digitală ZOOM, va avea loc o nouă ediție a întâlnirii Comunității de Spitale Publice, cu tema Management Medical Modern în Spitale – Achizițiile de medicamente.

Alocutorii acestei ediții sunt Amalia Duță– expert în achiziții publice și Florin Irimia – Avocat, Expert în Achiziții Publice | Ceparu și Irimia – Societate Profesională de Avocați.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern în Spitale Publice este o acțiune de educare și informare a Portalului MedicalManager.ro derulată cu sprijinul: Liamed, Biocomp, Regina Maria, Alphega, Alliance Healthcare, Roche.

Pentru mai multe detalii cât și pentru înscriere accesați acest link: https://www.spitalepublice.ro/management-medical-modern-achizitiile-publice-editia-8/ .

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti din spitalele publice. Din 2020 a fost dezvoltată platformă digitală dedicată acestei comunități, SpitalePublice.ro . Membrii comunității pot utiliza platforma pentru informare asupra ultimelor tendințe și noutăți în domeniu, cât și pentru promovarea brandurilor, companiilor și oamenilor din industrie.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea https://www.oamenisicompanii.ro/digital/ . O listă de comunități, https://www.oamenisicompanii.ro/comunitati/ .

Activități similare