Comunitatea OSC – Administrație: Managementul resurselor umane

Distribuie

Miercuri, 8 decembrie,  începând cu ora 12.00, se desfășoară o nouă întâlnire a Comunității OSC-Administrație, unde vom discuta despre nevoile de formare ale functionarilor publici precum și despre nevoile de tip soft skills.

Invitatul special al întâlnirii este Valentina-Alina BLEI, Director, Direcția Programe de Perfecționare- Institutul Național de Administrație.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura pe platforma Teams. Participarea reprezentanților administrației publice locale și centrale este gratuită pe baza confirmării prealabile.

Mai multe informații despre eveniment și înscriere sunt disponibile AICI.

Oameni și Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 130 comunități business și profesionale și 35 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.

Activități similare

Administrație Publică Locală
Comunitatea OSC – Administrație: oportunități PNRR pentru înființarea de centre cu aport voluntar

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și ECOTIC, împreună cu Oameni și Companii, au organizat pe 19 iulie 2022 un webinar dedicat specialiștilor din administrația publică locală, pe tema oportunităților de finanțare oferite de PNRR (Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă) pentru dezvoltarea infrastructurii prin înființarea de centre cu aport voluntar.