Comunitatea OSC – CASPA: Conferința Națională cu tema: Asociații Puternice. Pacienți Protejați

Distribuie

Asociațiile de pacienți sunt invitate să participe la Conferința Națională CASPA, care va avea loc în București, pe 4-5 mai 2023. Tema conferinței este “Asociații Puternice. Pacienți Protejați”, iar participarea este gratuită pentru reprezentanții asociațiilor. Înscrierile sunt deschise pe pagina evenimentului, accesibilă aici: https://www.caspa.ro/conferinta-nationala-caspa-editia-9/.

Întâlnirea Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa va oferi oportunitatea de a împărtăși experiențe și de a identifica strategii și soluții  inovatoare pentru a aborda problemele din sistemul de sănătate din România. Vom discuta pe teme precum:

  1. Navigarea pacientului în sistemul de sănătate din România: Blocaje. Acces la Inovație. Tehnologie.
  2. Programele naționale de sănătate: perspectiva Autorităților & Paciențior & Specialiștilor.
  3. Inteligența artificială și sistemele de sănătate. Impactul tehnologiilor în sănătate.
  4. Vom avea și secțiuni specializate dedicate oncologiei, diabetului, bolilor rare sau provocărilor pe care le aduce sănătatea mintală.

Pentru a participa la conferință, asociațiile de pacienți trebuie să se înscrie prin intermediul formularului disponibil pe site-ul CASPA.ro: https://www.caspa.ro/asociatii-de-pacienti-participare-la-conferinta-nationala-caspa-editia-9/.

Conferința Națională CASPA este un eveniment important pentru comunitatea de pacienți din România și oferă o platformă excelentă pentru colaborare și schimb de experiențe. Dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2015, cu scopul de a sprijini și de a crește vizibilitatea comunității de pacienți din România, comunitatea CASPA se bucură de sprijinul partenerilor Pfizer, Sanofi și Nord- Grupul Medical Provita.

Activități similare