Comunitatea OSC – Caspa: Sesiune dedicată terapiei durerii, la Conferința Asociațiilor de Pacienți

Distribuie

Terapia durerii este unul dintre domeniile medicinei moderne care a cunoscut o dezvoltare importantă în ultimii ani, atât pentru pacienți cât și pentru personalul medical, iar Conferința națională a comunității asociațiilor de pacienți – Caspa.ro este locul cel mai potrivit pentru a discuta despre această abordare multidisciplinară a durerii.

Organizată cu susținerea partenerului Nord – Grupul Medical Provita, sesiunea dedicată terapiei durerii are loc joi, 4 mai 2023, începând cu ora 15.00 și se va bucura de prezența Dr. Ovidiu Palea, medic primar A.T.I. și specialist în Terapia Durerii, fondator al Centrului de Terapia Durerii Nord – Grupul Medical Provita – cel care deține unicul Centru Integrat de Terapia Durerii din România, totodată și singurul centru de training acreditat E.S.R.A. (Asociația Europeană pentru Anestezie Regională și Terapia Durerii) din România și Europa Centrală și de Est.

Detalii suplimentare despre ediția din 4-5 mai a Conferinței naționale Caspa.ro puteți afla de pe pagina evenimentului, disponibilă aici: https://www.caspa.ro/conferinta-nationala-caspa-editia-9/.

Asociații puternice. Pacienți protejați”, aceasta este tema centrală a întâlnirii cu numărul nouă a comunității asociațiilor de pacienți – Caspa.ro, iar înscrierile continuă completând formularul disponibil aici: https://www.caspa.ro/asociatii-de-pacienti-participare-la-conferinta-nationala-caspa-editia-9/.

Conferința Națională CASPA este un eveniment important pentru comunitatea de pacienți din România și oferă o platformă excelentă pentru colaborare și schimb de experiențe. Dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2015, cu scopul de a sprijini și de a crește vizibilitatea comunității de pacienți din România, comunitatea CASPA se bucură de sprijinul partenerilor Alliance HealthcareFarmaciile Alphega,  MedtronicPfizerSanofi și Nord- Grupul Medical Provita.

Activități similare

Asociații de Pacienți
Comunitatea OSC – Caspa: Sănătatea pielii

Despre principalele afecțiuni ale pielii sau semnele care ar trebui să te trimită rapid la dermatolog dar și despre cum se pot implica farmaciștii în campanii pentru îngrijirea pielii discutăm joi, 12 septembrie 2023, începând cu ora 14.00 la webinarul CASPA.RO: SĂNĂTATEA PIELII.

Asociații de Pacienți
Conf. Dr. Diana Loreta Păun, Administrația Prezidențială: Rolul asociațiilor de pacienți trebuie să devină din ce în ce mai important

”O mai bună implicare a asociațiilor de pacienți în elaborarea politicilor de sănătate pornește de la recunoașterea valorii expertizei furnizate de acestea” a declarat consilierul prezidențial Diana Loreta Păun în deschiderea Conferinței naționale a Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro.

Asociații de Pacienți
Comunitatea OSC – Caspa: Împreună suntem mai puternici

În perioada 4-5 mai 2023, în București s-a desfășurat cea de-a noua întâlnire a comunității asociațiilor de pacienți Caspa.ro. A fost momentul potrivit pentru a reuni în capitală asociațiile de pacienți din întreaga țară.