Comunitatea OSC – Chirurgie: Congresul Romtransplant

Distribuie

Congresul ROMTRANSPLANT, cea mai mare manifestare științifică dedicată experților din domeniul transplantului din România, va avea loc în perioada 15-16 septembrie 2022, exclusiv online, un concept prin care organizatorii își propun să conecteze participanții, în deplină siguranță.

Congresul Național ROMTRANSPLANT își propune, astfel, prin abordarea multidisciplinară să-și continue misiunea educațională și îmbunătățirea portofoliului de cunoștințe în domeniul transplantului, un domeniu in permanenta schimbare. Acest aspect este deosebit de important pentru obținerea unor rezultate optime în diagnosticarea, tratamentul pacienților și, implicit, în ameliorarea calității vieții pacienților.

Acest eveniment de înaltă ținută științifică  va reuni profesioniști de renume atât din țară cât și din străinătate, din țări precum: SUA, Italia, Marea Britanie, Germania și Republica Moldova,  vor fi prezentate aproximativ 120 de lucrări de o mare valoare medicală.

În cadrul acestei ediții a Congresului Romtransplant, abordarea va fi una  fără precedent până în acest moment, aducând la un loc mai multe secțiuni de specialitate: Transplant Hepatic, Transplant Renal, Transplant Tisular, Transplantul Celulelor Stem Hematopoietice, Imunologia Transplantului, Cursul de Moarte Cerebrală, Celula Reproductiva, Sesiunea Coordonatorilor de Transplant și nu în ultimul rând, Sesiunea dedicată Asistenților Medicali. Acestea se vor desfășurat în paralel, cu câte două și chiar trei sesiuni pe zi, având un auditoriu de peste 450 de participanți.

Programul științific al evenimentului: https://www.romtransplant.ro/ro/program-stiintific-congres-2022/

Înregistrarea se poate realiza prin accesarea următorului link: www.romtransplant.ro

Evenimentul este creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 18 credite EMC și de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

Evenimentul este  organizat cu suportul extraordinar al partenerilor, unii deja de tradiție, precum: Asociaţia „ROMTRANSPLANT”; Agenția Națională de Transplant,  Spitalul Clinic „Dr.C.I. Parhon” – Sectia de nefrologie şi transplant rinichi, Academia de Ştiinţe Medicale, Spitalul de Urgenţe ”St. Spiridon” Iași – Clinica 2 Chirurgie, Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Grigore T. Popa”, Iași, Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași, Spitalul de Urgenţă pentru Copii “Sf. Maria” Iaşi, Spitalul Clinic de Recuperare Iași, Institutul Regional de Oncologie Iaşi.

Sponsorul principal al evenimentului este Prisum Healthcare.

Operatorul evenimentului: Oameni și Companii – o companie fondată în anul 2000, ce oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare