Comunitatea OSC – Chirurgie: Provocări și soluții actuale în tratamentul tumorilor pancreatice

Distribuie

Provocări și soluții actuale în tratamentul tumorilor pancreatice este tema ce va fi abordată în cadrul unui nou webinar multidisciplinar Ora specialistuluigăzduit de platforma EventsOnline.ro.

Alăturați-vă întâlnirii digitale dedicate provocărilor și soluțiilor actuale în tratamentul tumorilor pancreatice, unde vor fi dezbătute chestiuni legate de:

🔹 Diagnosticul precoce al tumorilor pancreatice;
🔹 Tehnici chirurgicale moderne și metodele de reconstrucție post-chirurgicală care îmbunătățesc rata de supraviețuire și calitatea vieții pacientilor;
🔹 Managementul simptomelor și al complicatiilor;
🔹 Asistența pacienților și îngrijirea multidisciplinară;
🔹 Perspective viitoare și provocări în tratamentul tumorilor pancreatice s.a.

Webinarul va fi susținut de:
– Dr. Radu Dumitru, Medic primar Radiologie și Imagistică Medicală;
– Dr. Cezar Stroescu, Medic Primar Chirurgie Generală;
– Moderator: Dorin Chioțea, Jurnalist.

Participarea la webinar este GRATUITĂ pentru medici (indiferent de specialitate), cu condiția confirmării prealabile, prin intermediul formularului următor: https://www.eventsonline.ro/formular-de-confirmare-a-participarii-la-webinarul-provocari-si-solutii-actuale-in-tratamentul-tumorilor-pancreatice/.

Detalii despre eveniment, în invitația electronică disponibilă aici: https://www.eventsonline.ro/provocari-si-solutii-actuale-in-tratamentul-tumorilor-pancreatice/.

***

Webinarul Provocări și soluții actuale în tratamentul tumorilor pancreatice este organizat în cadrul platformei EventsOnline.ro, cu suportul Nord-Grupul Medical Provita.

EventsOnline.ro este un produs Oameni și Companii.

Activități similare