Comunitatea OSC – Clinici și Spitale Private: Ecosistemul medical modern: Control, Prevenție, Rating și Încredere

Distribuie

Prima ediție online a dezbaterilor din seria Management Medical Modern în Clinici și Spitale Private va avea loc pe 25 februarie, ora 14:00, pe platforma digitală Zoom. Evenimentul îl va avea ca moderator pe Conf. Univ. Dr. Mihai-Bogdan Petrișor, alături de care vor fi prezenți Dr. Nirvana Georgescu – Quality and Patient Safety Director, Regina Maria, Ing. Adrian Iurcan – CEO Biocomp și Cristina Berteanu – Vicepreședinte PALMED.

La dezbaterea Management Medical Modern în Clinici și Spitale Private vom discuta despre despre soluţii moderne de management (tehnici, tehnologii, aplicaţii) pentru optimizarea activităţilor specifice unui operator din sistemul privat de sănătate, probleme si proiecte în derulare, studii de caz și best practices.

Detalii suplimentare sunt disponibile pe pagina întâlnirii:  Management Medical Modern în Clinici și Spitale Private, februarie 2022 | Medical Manager.

Participarea nu presupune costuri pentru cadre medicale de specialitate și pentru pacienți, iar pentru informații suplimentare și înscrieri puteți accesa acest link.

Conferința Națională de Management Medical Modern în Clinici și Spitale Private, proiect inițiat în anul 2011, oferă oportunitatea de a realiza un dialog concret și eficient, între actorii principali din sectorul medical privat, autorități și specialiști din domeniu, cu scopul analizării deficiențelor existente și identificării celor mai bune soluții, pentru a dezvolta sistemul medical românesc privat.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern în Clinici și Spitale Private este o acțiune de educare și informare a Portalului MedicalManager.ro derulată cu sprijinul: Liamed, Biocomp, Regina Maria, Alliance Healthcare, Roche, Alphega.

Comunitatea MedicalManager.ro este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii- OSC oferă soluții de marketing și advocacy dezvoltând comunități business sau profesionale, personalizate.  Detalii despre +100 comunități Oameni și Companii găsiți aici.

Activități similare