Comunitatea OSC – Clinici și Spitale Private: Ecosistemul medical modern telemedicina – medicina viitorului

Distribuie

Pe 25 mai, începând cu ora 17.00,  va avea loc o nouă întâlnire online a comunității de Management Medical Modern în Clinici și Spitale Private, cu tema: Ecosistemul medical modern TELEMEDICINA – Medicina viitorului.

La discuția găzduită pe Zoom vor participa Sorana Mantho – Consultant proiectul „Telemedicina” în cadrul PALMED; Dr. Horațiu Ioani – Medic Primar Neurochirurgie, Șef Secție Neurochirurgie la Spitalul Clinic Colentina din București, Fondator NeuroCentrum și MediCentrum; Dr. Ion Petrovai – Profesor Asociat la Universitatea Babeș-Bolyai, Co-fondator Fresh Blood, iar moderatorul dezbaterii va fi Conf. Univ. Dr. Mihai-Bogdan Petrișor.

Această întâlnire face parte dintr-o serie realizată cu consecvență de comunitatea OSC_MedicalManager și oferă oportunitatea de a realiza un dialog concret și eficient între actorii principali din sectorul medical privat, autorități și specialiști din domeniu, cu scopul analizării deficiențelor existente și identificării celor mai bune soluții, pentru a dezvolta sistemul medical românesc privat.

Programul este desfășurat cu  sprijinul partenerilor comunității: Liamed , BiocompRegina Maria, Alliance HealthcareRoche, Alphega.

Participarea la această întâlnire este gratuită, iar pentru mai multe detalii și formularul pentru înscrieresunt disponibile pe acest link: https://www.medicalmanager.ro/management-medical-modern-in-clinici-si-spitale-private-mai-2022-2/

DORESC SĂ PARTICIP!

Comunitatea OSC-Management în Clinici și Spitale Private este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare