Comunitatea OSC – DespreObezitate: Cauzele obezității

Distribuie

La Ora Pacientului DespreObezitate.ro din această săptămână încercăm să lămurim care sunt ”Cauzele obezității”.

Alături de invitații noștrii speciali, Dr. Elena Braha, medic primar genetică medicală și Dr. Cătălina Pușcașu, medic specialist medicină general la Regina Maria – Genetic Center, vom încerca să descoperim cum apare obezitatea, dacă sunt factori genetici care o condiționează sau dacă stilul de viață este cel care controlează această boală. 

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma DespreObezitate.ro, completând Formularul de participare de AICI.

Obezitatea este o boală cronică cu creștere extrem de rapidă în toate statele lumii. În acest moment, la nivel mondial circa 39% din populația adultă se confruntă cu probleme de greutate, iar 19% suferă de obezitate. Obezitatea este frecvent atribuită consumului excesiv de calorii și lipsei de mișcare suficiente pentru  a arde caloriile acumulate. Dar oare cât adevăr există în aceste supoziții?

Vă așteptăm la Ora Pacientului DespreObezitate.ro pentru a afla:

Detalii suplimentare despre aceasta intalnire puteti citi pe pagina dedicata accesibila AICI.

 

DespreObezitate.ro

Comunitatea DespreObezitate.ro reunește specialiști, diabetologi, nutriționiști, cardiologi, endocrinologi, psihologi dar și persoane obișnuite preocupate de creșterea cazurilor de obezitate la nivel mondial.  Din decembrie 2020 comunitatea are la dispoziție propria platformă digitală, www.despreobezitate.ro, de unde pleacă lunar un newsletter cuprinzând principalele informații postate pe platformă. Vă puteți abona în mod gratuit prin completarea formularului de aici: https://www.despreobezitate.ro/newsletter/. Periodic membrii Comunității DespreObezitate.ro se reunesc pentru a discuta teme de interes.  

Comunitatea DespreObezitate și activitățile acesteia sunt organizate cu susținerea partenerilor Novo Nordisk, Regina Maria, Alliance Healthcare România, Alphega Farmacie și Liamed.

Comunitatea OSC – DespreObezitate este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici

Activități similare

Obezitate
Comunitatea OSC – Despre Obezitate: Chirurgia bariatrică

Vă invităm Joi, 15 iunie, începând cu ora 15.00, pe ZOOM, la o discuție despre diferitele tehnici chirurgicale utilizate în chirurgia bariatrică – avantajele și riscurile fiecărei proceduri și modul în care acestea pot contribui la îmbunătățirea stării de sănătate.