Comunitatea OSC-DespreObezitate: Dezechilibrul hormonal și efectele sale asupra sănătății

Distribuie

Hormonii sunt esențiali pentru buna funcționare a organismului, iar dezechilibrul lor poate avea efecte negative importante asupra sănătății. Discutăm despre cauzele care pot conduce la dezechilibre hormonale sau cum afectează regimul nostru de viață echilibrul hormonal împreună cu cei 2 invitați speciali ai Orei Pacientului DespreObezitate.ro: dr. Anca Hâncu, nutriționist și dr. Mădălina Ciuhodaru, medic primar obstetrică și ginecologie.

Webinarul are loc miercuri, 23 martie 2022, începând cu ora 17.00, pe platforma Zoom și live pe pagina de Facebook DespreObezitate.ro.

Alături de invitații noștrii speciali vom discuta despre:

  • Cum și de ce apar dezechilibrele hormonale
  • Cum poți trata aceste dezechilibre
  • Cum afectează stilul de viață echilibrul hormonal
  • Care e regimul alimentar recomandat în sarcină și menopauză
  • Alimentația vegetariană și efectele sale asupra echilibrului hormonal


Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma DespreObezitate.ro, completând Formularul de participare de AICI.

Detalii suplimentare despre aceasta întâlnire și cele două invitate speciale puteți afla de pe pagina dedicată accesibilă AICI.

DespreObezitate.ro

Comunitatea DespreObezitate.ro reunește specialiști, diabetologi, nutriționiști, cardiologi, endocrinologi, psihologi dar și persoane obișnuite preocupate de creșterea cazurilor de obezitate la nivel mondial.  Din decembrie 2020 comunitatea are la dispoziție propria platformă digitală, www.despreobezitate.ro, de unde pleacă lunar un newsletter cuprinzând principalele informații postate pe platformă. Vă puteți abona în mod gratuit prin completarea formularului de aici: https://www.despreobezitate.ro/newsletter/. Periodic membrii Comunității DespreObezitate.ro se reunesc pentru a discuta teme de interes.  Comunitatea DespreObezitate și activitățile acesteia sunt organizate cu susținerea partenerilor Novo Nordisk, Regina Maria, Alliance Healthcare România, Alphega Farmacie și Liamed.

Comunitatea OSC – DespreObezitate este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici

Activități similare

Obezitate
Comunitatea OSC – Despre Obezitate: Chirurgia bariatrică

Vă invităm Joi, 15 iunie, începând cu ora 15.00, pe ZOOM, la o discuție despre diferitele tehnici chirurgicale utilizate în chirurgia bariatrică – avantajele și riscurile fiecărei proceduri și modul în care acestea pot contribui la îmbunătățirea stării de sănătate.