Comunitatea OSC – DespreObezitate: Miturile obezității

Distribuie

Te așteptăm la întâlnirea Ora Pacientului DespreObezitate.ro pentru a afla de la trei  specialiști recunoscuțiDr. Anca Hâncu, Doctor în Medicină – NutrițieȘef Lucrări Dr. Cristina Căpățână, medic primar endocrinologie, doctor în științe medicale și Dr. Anastasia Stănescu-Şmocot, medic rezident endocrinologie, adevărul despre miturile obezității.

Întâlnirea are loc marți, 13 decembrie 2022, începând cu ora 17.00 iar înscrierile sunt deschise AICI: https://www.despreobezitate.ro/ora-pacientului-despreobezitate-editia-7/

De ce discutăm despre miturile obezității?

Ratele obezității au crescut foarte mult în ultimii ani și același lucru s-a întâmplat și cu miturile și concepțiile greșite despre această boală. Este o atitudine destul de obișnuită să auzi că obezitatea este urmarea unor alegeri greșite privind stilul de viață, precum lipsa activității fizice sau dieta necorespunzătoare. Probabil la fel de puternică este și ideea că o voință puternică este suficientă pentru o scădere semnificativă în greutate sau că scăderea în greutate va aduce rezolvarea tuturor problemelor de sănătate.

Vă așteptăm la Ora Pacientului DespreObezitate.ro, pentru a afla de la specialiști care dintre aceste mituri sunt justificate și care pot fi ușor demontate.

Înscrieri GRATUITE aici: https://www.despreobezitate.ro/inscriere-ora-pacientului-despreobezitate-ro-editia-7/

Webinarul are loc pe platforma Zoom și este transmis live pe pagina de Facebook DespreObezitate.ro.

Mai multe detalii despre întâlnire pe pagina webinarului, disponibilă aici!

DespreObezitate.ro

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti în domeniile conexe obezităţii. Din 2020 am dezvoltat o platformă digitală dedicată acestei comunități, www.despreobezitate.ro. Membrii comunității pot utiliza platforma pentru informare asupra ultimelor tendințe și noutăți în domeniul obezităţii, dar și pentru promovarea inovațiilor, companiilor și oamenilor din acest vast domeniu al medicinei. Susțin activitățile acestei comunități partenerii: Novo NordiskRegina MariaAlliance Healthcare România și Farmaciile Alphega.

Activități similare