Comunitatea OSC – DespreObezitate: Obezitatea la copii

Distribuie

Miercuri, 30 martie, de la ora 17.00 vă așteptăm la o discuție altfel despre efectele obezității la copii și cum ne putem implica în limitarea apariției acestui fenomen. Vor fi alături de noi, la dezbaterea Management Modern al Obezității trei invitați speciali deosebiți, care ne pot oferi perspective extrem de diferite asupra fenomenului obezității: Prof. dr. Iulian Velea (pediatru și diabetolog), Prof. Dr. Cătălina Arsenescu Georgescu (cardiolog) și Prof. dr. Bogdan Timar (diabetolog).

Înscrierile sunt gratuite și se pot realiza prin completarea formularului de participare disponibil pe pagina întâlnirii, AICI.

De ce trebuie să vorbim despre Obezitatea la copii

Obezitatea infantilă constituie una dintre cele mai grave probleme de sănătate din secolul XXI. La nivel mondial rata obezității infantile a crescut de zece ori în ultimele patru decenii.  Intervențiile pentru reducerea prevalenței supraponderalității și obezității la copii rămân însă destul de rare, iar acțiunile pentru promovarea unui stil de viață sănătos trebuie susținute și extinse. Este important ca specialiștii din sistemul medical și cel educațional să se implice activ în identificarea cazurilor de obezitate în rândul copiilor și educarea familiilor pentru limitarea acestui fenomen.

Detalii suplimentare despre aceasta întâlnire și cei trei invitași speciali puteți afla de pe pagina dedicată accesibilă AICI. 

DespreObezitate.ro

Comunitatea DespreObezitate.ro reunește specialiști, diabetologi, nutriționiști, cardiologi, endocrinologi, psihologi dar și persoane obișnuite preocupate de creșterea cazurilor de obezitate la nivel mondial.  Periodic membrii Comunității DespreObezitate.ro se reunesc pentru a discuta teme de interes.  Comunitatea DespreObezitate și activitățile acesteia sunt organizate cu susținerea partenerilor Novo Nordisk, Regina Maria, Alliance Healthcare România, Alphega Farmacie și Liamed.

Comunitatea OSC – DespreObezitate este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici

Activități similare