Comunitatea OSC – EduManager: Cum gestionează școlile știrile false

Distribuie

Luni, 28 noiembrie, începând cu ora 16.00, are loc o nouă întâlnire digitală a Comunității OSC-Edumanager. Tema acesteia este Fake news: Cum gestionează școlile știrile false?.  

Invitații acestei ediții sunt specialiști în comunicare, reprezenanți ai consiliului director al ARRP – Asociația Română de Relații Publice: Cătălin Hosu-Președintele ARRPCristian China-Birta– Managing Partner, Kooperativa 2.0 și Vicepreședinte ARRP; Viorica Roșca-Public Affairs & Public Relations Manager, ROCKWOOL și Secretar ARRP.

În întâlnirea moderată de Cezar CaluschiGeneral Manager, Oameni și Companii, Vicepreședinte ARRPinvitații ne vor vorbi despre cum pot reprezentanții unităților de învățământ- directori, profesori- să gestioneze știrile false care apar în mediul public și care se răspândesc cu ușurință în social media. Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute, se va desfășura pe ZOOM și va fi transmisă live pe pagina de facebook Edumanager.

Întâlnirea comunității OSC-Edumanager se adresează reprezentanților instituțiilor de învățământ preuniversitar: directori, profesori, dar și elevilor. Invitația la eveniment este dispoibilă aici, iar înscrierea gratuită la webinar se realizează pe baza formularului de înregistrare de aici. 

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare

Educație
Comunitatea OSC-Edumanager: meseriile viitorului

„Meseriile viitorului” este tema întâlnirii Comunității OSC – Edumanager, ce va avea loc pe data de 31 ianuarie 2023, de la ora 15:00. Invitata specială a ediției este Conf. univ. dr. Andreea Paul, Președinte INACO – Inițiativa pentru Competitivitate.

Educație
Comunitatea OSC – EduManager: cum gestionează școlile știrile false?

Tema întâlnirii comunității OSC-Edumanager, din 28 noiembrie, Fake news: Cum gestionează școlile știrile false?, a adus în prim plan discuții de interes pentru reprezentanții unităților de învățământ. Partenerul ediției a fost Asociația Română de Relații Publice.