Comunitatea OSC – EduManager: Cum îmbunătățim învățarea și relaționarea profesor – elev prin cunoaștere de sine

Distribuie

Joi, 24 februarie, începând cu ora 16.30, are loc întâlnirea comunității OSC-Edumanager, unde vom discuta cu Paul Olteanu, Master trainer, Coach și fondator MindArchitect.ro, despre Cum îmbunătățim învățarea și relaționarea profesor – elev prin cunoaștere de sine.

Moderatorul întâlnirii, Andreea Marc, va discuta cu Paul Olteanu despre importanța cunoașterii de sine, atât pentru profesori, cât și pentru elevi, dar și cum pot fi tinerii ghidați în această călătorie, în funcție de vârstă.

Webinarul va avea o durată de aproximativ 90 de minute, iar  accesul la întâlnire este GRATUIT pentru directorii instituțiilor de învățământ și pentru profesori.

Invitația la eveniment este disponibilă aici, iar înscrierea la webinar se realizează pe baza formularului de înregistrare disponibil aici.

Comunitatea OSC-Edumanager se adresează managementului instituțiilor de învățământ preuniversitar și universitar, precum și profesorilor. Comunitatea este dezvoltată și administrată de Oameni și Companii-OSC, organizație care oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și 42 platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare

Educație
Comunitatea OSC-Edumanager: meseriile viitorului

„Meseriile viitorului” este tema întâlnirii Comunității OSC – Edumanager, ce va avea loc pe data de 31 ianuarie 2023, de la ora 15:00. Invitata specială a ediției este Conf. univ. dr. Andreea Paul, Președinte INACO – Inițiativa pentru Competitivitate.

Educație
Comunitatea OSC – EduManager: cum gestionează școlile știrile false?

Tema întâlnirii comunității OSC-Edumanager, din 28 noiembrie, Fake news: Cum gestionează școlile știrile false?, a adus în prim plan discuții de interes pentru reprezentanții unităților de învățământ. Partenerul ediției a fost Asociația Română de Relații Publice.