Comunitatea OSC-Edumanager: meseriile viitorului

Distribuie

„Meseriile viitorului” este tema întâlnirii Comunității OSC – Edumanager, ce va avea loc pe data de 31 ianuarie 2023, de la ora 15:00. Invitata specială a ediției este Conf. univ. dr. Andreea Paul, Președinte INACO – Inițiativa pentru Competitivitate.

Alături de Conf. univ. dr. Mihai Bogdan Petrișor, moderatorul întâlnirii, vom discuta despre cum arată meseriile viitorului, care meserii se conturează ca fiind de viitor, dar și despre cum îi sprijinim pe elevi în alegerea vocației.

Mai multe detalii despre subiectele pe care le vom dezbate sunt disponibile în invitația de aici. Pentru a confirma participarea gratuită, completați formularul de înregistrare de aici.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 75 de minute, are loc pe Zoom și va fi transmisă live pe pagina de Facebook Edumanager. Dezbaterea se adresează cadrelor didactice preuniversitare și universitare, directorilor de școli și licee, dar și elevilor, studenților sau părinților.

Activități similare

Educație
Comunitatea OSC – EduManager: cum gestionează școlile știrile false?

Tema întâlnirii comunității OSC-Edumanager, din 28 noiembrie, Fake news: Cum gestionează școlile știrile false?, a adus în prim plan discuții de interes pentru reprezentanții unităților de învățământ. Partenerul ediției a fost Asociația Română de Relații Publice.

Educație
Comunitatea OSC – EduManager: Soluții digitale pentru managementul școlar

Întâlnirea online Soluții digitale pentru managementul școlar, organizată cu sprijinul Microsoft,  a găzduit discuții cu specialiști în educație despre cele mai noi programe și aplicații disponibile pentru administrarea instituțiilor de învățământ, ore în format digital sau hibrid, dar și catalog electronic.