Comunitatea OSC – EuroUrbanism: Acoperișul, „a cincea fațadă” a unei clădiri

Distribuie

Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională, cu tema Acoperișul, „a cincea fațadă” a unei clădiri.

Miercuri, 22 Decembrieorele 17.00 – 18.30, pe platforma ZOOM, gazda întâlnirii, Arh. Șerban Țigănaș, Preşedinte – Dico şi Țigănaş birou de proiectare, Decan – Facultatea de Arhitectură și Urbanism Cluj-Napoca, îi are ca invitați speciali pe:

✔ Arh. Dorin Ștefan Adam – Fondator Mânadelucru;
✔ Ing. Valentin Smochină – Technical Consultant – Wienerberger.

Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii în arhitectură, urbanism și domenii conexe, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI.

—-

Dezbaterea video Acoperișul, „a cincea fațadă” a unei clădiri este un eveniment de comunicare profesională și informare al Platformei EuroUrbanism.ro, organizat de Oameni și Companii, cu sprijinul Wienerberger și Velux în calitate de Parteneri.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici

Activități similare

Arhitecți
Comunitatea OSC – EuroUrbanism: Arhitectura spațiilor exterioare

Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională digitală, Luni, 20 iunie, orele 17.00 – 18.30, pe platforma ZOOM. În cadrul celei de-a doua întâlniri din acest an, vom dezbate elemente ce țin de arhitectura spațiilor exterioare – confluența între public și privat, între posibilităţi și limitări, tehnici, sisteme și impact social.