Comunitatea OSC – EuroUrbanism: IoT pentru case și clădiri inteligente

Distribuie

Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională digitală, Miercuri, 9 Noiembrie, orele 17.00 – 18.30, pe platforma ZOOM.

În cadrul acestei ediții, vom discuta despre viitorul clădirilor și caselor, sub umbrela conceptului „Internet of Things (IoT)” – cea mai cunoscută tehnologie de automatizare a proceselor și creștere a rentabilității investițiilor.

Alături de Arh. ȘERBAN ȚIGĂNAȘ, Preşedinte – Dico şi Țigănaş birou de proiectare, Decan – Facultatea de Arhitectură și Urbanism Cluj-Napoca, moderatorul întâlnirii, vor fi invitații speciali, Arh. ELENA ȘTEFĂNESCU, CEO – Studio AE și RAFAEL MĂRCULESCU, Președintele Asociației KNX România.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ pentru specialiștii în arhitectură, urbanism și domeniile conexe, cu rugămintea confirmării prealabile. În urma completării formularului de înscriere ce poate fi accesat aici, https://bit.ly/3DjDgDG, veți primi în mod automat linkul de acces.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați invitația electronică, aici:  https://bit.ly/3h3EvzL .

Dezbaterea videoface parte din programul de comunicare și interacțiuni directe din cadrul Comunității EuroUrbanism, dezvoltat de Oameni și Companii, cu sprijinul Wienerbergerși Alumil, în calitate de parteneri.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități de afaceri sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea  aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare

Arhitecți
Comunitatea OSC – EuroUrbanism: Sustenabilitate – lupta împotriva schimbărilor climatice

Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională digitală, miercuri, 28 septembrie, orele 17.00 – 18.30, pe platforma ZOOM.

În cadrul acestei ediții se va discuta despre cum o abordare sustenabilă în arhitectură și construcții poate ajuta în conservarea resurselor, protejarea mediului și lupta cu schimbările climatice.

Arhitecți
Comunitatea OSC – EuroUrbanism: Arhitectura spațiilor exterioare

Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională digitală, Luni, 20 iunie, orele 17.00 – 18.30, pe platforma ZOOM. În cadrul celei de-a doua întâlniri din acest an, vom dezbate elemente ce țin de arhitectura spațiilor exterioare – confluența între public și privat, între posibilităţi și limitări, tehnici, sisteme și impact social.