Comunitatea OSC – EuroUrbanism: Restaurarea arhitecturii tradiționale și meșteșugurile patrimoniului

Distribuie

Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională digitală, Miercuri, 19 Octombrie, orele 17.00 – 18.30, pe platforma ZOOM.

În cadrul acestei ediții, vom discuta despre restaurarea corectă a arhitecturii tradiționale și despre cum aceasta, alături de mesteșugurile tradiționale, contribuie la conservarea patrimoniului.

Moderatorul întâlnirii, Arh. ȘERBAN ȚIGĂNAȘ, Preşedinte – Dico şi Țigănaş birou de proiectare, Decan – Facultatea de Arhitectură și Urbanism Cluj-Napoca, îl are ca invitat special pe Arh. EUGEN VAIDA, Președintele Asociației Monumentum, Coordonatorul proiectului Ambulanța pentru Monumente.

Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii în arhitectură, urbanism și domenii conexe, cu condiția confirmării prealabile. Formularul de înscriere poate fi accesat aici:  https://www.eurourbanism.ro/confirmarea-participarii-restaurarea-arhitecturii-traditionale-si-mestesugurile-patrimoniului/ .

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați invitația electronică, aici: https://www.eurourbanism.ro/invitatie-dezbatere-profesionala-eurourbanism-19-octombrie-2022/ .

Dezbaterea video face parte din programul de comunicare și interacțiuni directe din cadrul Comunității EuroUrbanism, dezvoltat de Oameni și Companii, cu sprijinul Wienerberger și Alumil, în calitate de parteneri.

Oameni și Companii-OSC  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități de afaceri sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea  aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare