Comunitatea OSC – EuroUrbanism: Zidul ca element de construcție arhetipal

Distribuie

Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională, cu tema Zidul ca element de construcție arhetipal.

Miercuri, 8 Decembrieorele 17.00 – 18.00, pe platforma ZOOM, moderatorul întâlnirii, Arh. Șerban Țigănaș, Preşedinte – Dico şi Țigănaş birou de proiectare, Decan – Facultatea de Arhitectură și Urbanism Cluj-Napoca, îi are ca invitați speciali pe:

✔ ING. MARIUS ȘOFLETE, Inginer constructor și proiectant specializat de case pasive, Fondator Inginerie Creativă, Trainer atașat OAR pe cursuri de case pasive și eficiență energetică aplicată în construcții, creator de conținut digital educațional pentru construcții;

✔ ING. VALENTIN SMOCHINĂ, Technical Consultant – Wienerberger.

Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii în arhitectură, urbanism și domenii conexe, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului disponibil în invitația de AICI.

Dezbaterea video „Zidul ca element de construcție arhetipal” este un eveniment de comunicare profesională și informare al Platformei EuroUrbanism.ro, organizat de Oameni și Companii, cu sprijinul Wienerberger, Velux, și Fujitsu în calitate de Parteneri.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +150 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici

Activități similare

Arhitecți
Comunitatea OSC – EuroUrbanism: Arhitectura spațiilor exterioare

Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională digitală, Luni, 20 iunie, orele 17.00 – 18.30, pe platforma ZOOM. În cadrul celei de-a doua întâlniri din acest an, vom dezbate elemente ce țin de arhitectura spațiilor exterioare – confluența între public și privat, între posibilităţi și limitări, tehnici, sisteme și impact social.