Comunitatea OSC – EuroUrbanism: Zidul ca element de construcție arhetipal

Distribuie

Miercuri, 8 Decembrie, începând cu ora 17.00, la o nouă întâlnire a Comunității OSC – EuroUrbanism

Întâlnirea este parte a unei serii de dezbateri profesionale lunare ale specialiștilor în arhitectură, urbanism și domenii conexe, pe teme de actualitate. Tema generală a dezbaterii este legată de Zidul ca element de construcție arhetipal.

Moderatorul întâlnirii, arh. Șerban Țigănaș, îi va avea ca invitați pe:

  • ing. Marius Șoflete, Inginer constructor și proiectant specializat de case pasive, Fondator Inginerie Creativă, Trainer atașat OAR pe cursuri de case pasive și eficiență energetică aplicată în construcții, creator de conținut digital educațional pentru construcții
  • ing. Valentin Smochină, Technical Consultant – Wienerberger

Mai multe detalii despre eveniment și participare AICI.

Aceasta este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integreaza peste 100 comunitati business si profesionale si 35 de platforme digitale proprii asociate acestor comunitati. Toate comunitatile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.

Activități similare

Arhitecți
Comunitatea OSC – EuroUrbanism: Arhitectura spațiilor exterioare

Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională digitală, Luni, 20 iunie, orele 17.00 – 18.30, pe platforma ZOOM. În cadrul celei de-a doua întâlniri din acest an, vom dezbate elemente ce țin de arhitectura spațiilor exterioare – confluența între public și privat, între posibilităţi și limitări, tehnici, sisteme și impact social.